У Болгарії поліція відпустила підозрюваного у вбивстві журналістки Марінової

У Болгарії поліція відпустила підозрюваного у вбивстві журналістки Марінової

Укрінформ
Затриманий раніше болгарськими правоохоронними органами за підозрою в причетності до вбивства журналістки Вікторії Марінової, румунський громадянин українського походження відпущений з-під варти за відсутністю доказів його причетності до цього злочину.

Про це журналістам повідомив керівник обласного управління МВС міста Русе Теодор Атанасов, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Вдень, 9 жовтня, був затриманий чоловік – румунський громадянин українського походження. Однак, він був відпущений з-під варти, оскільки він не має ніякого відношення до вбивства 30-річної жінки», - повідомив Атанасов.

За його словами, румунський громадянин вів кочовий спосіб життя, а зроблені аналізи ДНК не збігаються з тими, які були взяті на місці вчинення злочину.

В оперативному штабі з розслідування злочину повідомили, що наразі розглядаються дві основні версії трагедії. Згідно з першою версією, напад на журналістку було скоєно незнайомими їй особами, а друга версія – злочин скоїла людина, досить добре знайома з Вікторією.

Відомо також, що поліцейські мають свідчення, згідно з яким злочин було скоєно приблизно між 12.30 і з 13.30 годинами дня.

За неофіційними даними, підозрюваний у вбивстві журналістки залишив територію країни.

Читайте також: Вбивство болгарської журналістки: поліція розповіла подробиці

Як повідомляв Укрінформ, жорстоке вбивство журналістки Вікторії Марінової сталося в болгарському місті Русе. Тіло жертви було виявлене недалеко від міста, у важкодоступному місці на березі Дунаю. За словами слідчих, перед смертю журналістка була зґвалтована й побита.

Вікторія Марінова була директором одного з місцевих телеканалів і займалася журналістським розслідуванням корупційних схем по відмиванню європейських фондів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-