Вбивство болгарської журналістки: поліція розповіла подробиці

Вбивство болгарської журналістки: поліція розповіла подробиці

Укрінформ
Болгарські поліцейські перевіряють румунського громадянина українського походження на предмет його співучасті у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Марінової.

Про це журналістам повідомив керівник обласного управління МВС міста Русе Теодор Атанасов, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Перевіряється причетність кількох осіб до вчиненого злочину. Затриманий чоловік, алібі якого перевіряється. Йдеться про румунського громадянина українського походження. Він затриманий на 24 години", - повідомив Атанасов.

Наразі, за його словами, робиться все можливе для розкриття цього злочину.

Раніше Національне радіо Болгарії повідомило, що "за непідтвердженою інформацією, затриманий за підозрою у вбивстві журналістки – громадянин Румунії, який володіє ще і паспортом громадянина Молдови".

Читайте також: Поліція затримала підозрюваного у вбивстві болгарської журналістки – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, жорстоке вбивство журналістки Вікторії Марінової сталося в болгарському місті Русе. Її тіло було виявлене недалеко від міста, у важкодоступному місці на березі Дунаю. За словами слідчих, перед смертю журналістку зґвалтували і побили.

Марінова була директором одного з місцевих телеканалів і займалася журналістським розслідуванням корупційних схем з відмивання європейських фондів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-