Російські генерали на Донбасі та Сирії “мруть самі і швидко” — СБУ

Російські генерали на Донбасі та Сирії “мруть самі і швидко” — СБУ

Укрінформ
У Російській Федерації спостерігається дуже висока смертність серед генералів, які керували військовими операціями на територіях України та Сирії.

Про це поінформував у п'ятницю в Херсоні полковник Центрального апарату СБУ Валерій Удовиченко на зустрічі з професорсько-викладацьким складом та студентами закладів вищої освіти міста, присвяченій питанню інформаційної агресії Російської Федерації проти України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У Російській Федерації чомусь дуже велика смертність у генералів - генералів спецслужб, генералів збройних сил Російської Федерації. Дуже вони мруть чомусь самі швидко. Особливо після анексії Криму, особливо після того, як літак МН17 був збитий (над Донбасом - ред.), і після сирійської кампанії. Учасники-генерали, які керували цими операціями. Загадкові смерті", - сказав Удовиченко.

Читайте також: Влада РФ загубила висновок про смерть журналіста, який знімав фільм про "Вагнера"

Він зазначив, що деякі з цих російських генералів чомусь застрелилися або ж отруїлися.

Крім того, полковник української спецслужби нагадав і про загадкові смерті російських дипломатів, які багато знали про те, як готувались і здійснювались анексія Росією Криму та військові операції російських збройних сил на території українського Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-