Австралія на Генасамблеї ООН вимагатиме відповідальності для винних у збитті МН17

Австралія на Генасамблеї ООН вимагатиме відповідальності для винних у збитті МН17

Укрінформ
Міністр закордонних справ Австралії, яка візьме участь у 73-му засіданні Генасамблеї ООН вимагатиме притягнення до відповідальності винних у збитті МН17.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ і торгівлі Австралії.

“Австралія продовжуватиме домагатися притягнення до відповідальності винних за знищення MH17 та правосуддя для жертв та їхніх близьких”, - йдеться у заяві, розміщеній на офіційному веб-сайті МЗСіТ Австралії, в якій міністр коротко викладає план своєї участі у наймасштабнішій щорічній зустрічі світових лідерів та міністрів закордонних справ.

Також, за словами Маріс Пейн, Австралія знову збирається підтвердити свою підтримку зусиль Генерального секретаря з реформування ООН.

Читайте також: За збитий МН17 відповідальна Росія - ЄС повністю довіряє висновкам слідчих

Окрім того, міністр, на підтвердження внеску Австралії у глобальний мир та безпеку, візьме участь у мирному саміті Нельсона Мандели, Глобальному контртерористичному форумі та засвідчить підтримку її країною практичних та ефективних заходів з ядерного роззброєння відповідно до Договору про цілковиту заборону ядерних випробувань.

Як повідомлялося, міжнародна слідча група у ході розслідування встановила, що літак рейсу МН17 у небі над окупованим Донбасом збив екіпаж зенітно-ракетного комплексу "Бук", який стоїть на озброєнні збройних сил Росії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-