Помпео прокоментував публікацію про

Помпео прокоментував публікацію про "прослушку" Трампа

Укрінформ
Чиновники, які не підтримують курс президента США Дональда Трампа, "мають знайти собі якесь інше заняття".

Про це державний секретар Майк Помпео сказав в інтерв'ю Fox News, коментуючи публікацію NYT про пропозицію встановити "прослушку" в Овальному кабінеті.

"Можу сказати одне: я досить ясно дав зрозуміти з моменту початку служби в цій адміністрації, якщо ви не можете бути в команді, тоді, може бути, вам варто зайнятися чимось іще", - сказав Помпео.

"Я сказав про це своїм високопоставленим колегам, я сказав про це в ЦРУ і Держдепартаменті: нам потрібні всі, хто допомагає в досягненні місії президента Трампа", - сказав він. Помпео також висловив сподівання, що всі у Міністерстві юстиції, ФБР, Державному департаменті "підтримують цю місію".

Читайте також: Трамп відмовився від ідеї розсекретити документи у "російській справі"

Нагадаємо, The New York Times повідомила, що заступник генпрокурора Род Розенстайн запропонував поставити приховане прослуховування в Овальному кабінеті, "щоб дізнатися про той хаос, який поглинув адміністрацію".

Крім того, Розенстайн нібито запропонував схилити членів адміністрації до застосування 25-ї поправки Конституції США, щоб визнати Трампа нездатним виконувати свої обов'язки.

Розенстайн категорично заперечив звинувачення і заявив Fox News, що не має наміру коментувати історію, що грунтується на анонімних джерелаах, "які явно упереджені до відділу і просувають свій власний порядок денний".

Фото: State Department

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-