Трамп розкритикував Сешнса:

Трамп розкритикував Сешнса: "У мене немає генпрокурора"

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що незадовільно оцінює роботу генерального прокурора Джеффа Сешнса після того, як той взяв самовідвід у справі розслідування російського втручання в президентські вибори в США.

Про це Трамп заявив в інтерв'ю американському виданню The Hill, що вийшло в середу. 

"У мене немає генерального прокурора. Це дуже сумно", - зауважив американський президент.

Трамп уже давно критикує Джеффа Сешнса через його рішення в березні 2017 року самоусунутися від російського розслідування, внаслідок чого його очолив спецпрокурор Роберт Мюллер. Однак в інтерв'ю Трамп підкреслив, що розчарований виконанням генпрокурором й інших обов'язків.

"Я не в захваті від ситуації з кордоном, я не в захваті від численних речей, не тільки від цього (самовідводу Сешнса – ред.)", - сказав він.

Читайте також: Угода Манафорта зі слідством підриває шанси на помилування - ЗМІ

Трамп згадав, що Сешнс був першим сенатором, який підтримав його у президентських перегонах. Водночас глава Білого дому зауважив, що під час слухань у Сенаті в процесі затвердження на посаду генпрокурора Сешнс показав себе не з кращого боку.

Як повідомлялося, на початку 2017 року стало відомо, що Сешнс під час виборчої кампанії міг спілкуватися з представниками російської влади, зокрема, з послом Кісляком. Натомість на слуханнях у Сенаті, що пройшли раніше, Сешнс під присягою заперечував будь-які контакти з росіянами.

Під тиском Сенату Джефф Сешнс був змушений взяти самовідвід від розслідування "російської справи" Міністерством юстиції США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-