Японія закликає продовжити тиск на КНДР

Японія закликає продовжити тиск на КНДР

Укрінформ
Міністр оборони Японії Іцунорі Онодера заявив, що тиск на Північну Корею з боку міжнародного співтовариства повинно тривати до закриття країною ядерної та ракетної програм.

Про це повідомляє NHK World-Japan.

"Онодера висловив думку з приводу міжкорейського саміту, який відкрився у Пхеньяні у вівторок", - йдеться в повідомленні.

Міністр сказав журналістам, що Північна Корея повинна особливим чином продемонструвати завершення і ракетних програм. Онодера додав, що міжнародне співтовариство не повинне обмежуватися простим діалогом і кроками до примирення.

Читайте також: Кім Чен Ин зобов'язався закрити випробувальний полігон у присутності інспекторів

Як відомо, з 18 по 20 вересня у Пхеньяні проходить триденний міжкорейський саміт, основними питаннями якого є припинення ядерної програми КНДР і врегулювання конфлікту між двома країнами.

Як повідомлялося, перші дві зустрічі лідерів Південної Кореї і КНДР відбулися в демілітаризованій зоні прикордонного села Пханмунджом у квітні й травні 2018 року. 27 квітня Мун і Кім домовилися про повне ядерне роззброєння на Корейському півострові, а також про офіційне закінчення стану війни, в якому обидві країни перебували з початку 1950-х років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-