У Німеччині двоє чоловіків напали на біженців-підлітків

У Німеччині двоє чоловіків напали на біженців-підлітків

Укрінформ
У Гарці двоє невідомих напали на біженців. Нападники, за попередніми даними поліції, є громадянами ФРН.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"У німецькому регіоні Гарц двоє невідомих напали на біженців-підлітків. Інцидент стався 15 вересня близько 17.00 на спортивному майданчику в невеликому населеному пункті Хассельфельді, повідомляє поліція Гарца в неділю, 16 вересня. За її даними, четверо біженців з Афганістану йшли до своєї припаркованої машині , коли на двох з них - підлітків у віці 17 років - напали двоє чоловіків, ймовірно, громадяни Німеччини ", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Меркель визнала проблему мігрантів складнішою за фінкризу 10 років тому

Нападники вигукували лайки і образи ксенофобського характеру. Афганські підлітки отримали легкі травми. 27-річна дівчина, яка супроводжувала мігрантів в ролі соціального працівника, спробувала припинити бійку, але один з нападників штовхнув її на автомобіль, що стояв поряд. Дівчина не постраждала.

Поліція шукає очевидців і повідомляє, що зловмисники у віці 25-30 років зникли в невідомому напрямку на легковому автомобілі марки Volkswagen Golf.

У ніч на 16 вересня подібний інцидент стався в іншому невеликому населеному пункті - Хальберштадті, розташованому за 30 км від Хасcельфельда. Там, за даними поліції, п'ятеро німців, які ймовірно, перебували під дією алкоголю, облаяли трьох сомалійців і потім напали на них. В результаті бійки трьох біженців і одного з нападників було доставлено в лікарню, але незабаром виписано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-