Отруєння Скрипалів: журналісти дізналися, як розважалися “кремлівські вбивці”

Отруєння Скрипалів: журналісти дізналися, як розважалися “кремлівські вбивці”

Укрінформ
Підозрювані в отруєнні екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері Олександр Петров і Руслан Боширов за кілька годин до атаки вживали наркотики та розважалися з повіями у готельному номері.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Кремлівські вбивці, які вчинили спробу отруєння Сергія й Юлії Скрипалів нервово-паралічною речовиною, за кілька годин до атаки в Солсбері розважалися з повіями та вживали наркотики", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни веселились у готелі на сході Лондона, номер у якому коштує 75 фунтів стерлінгів за ніч.

За словами свідків, із двоспального номеру росіян просочувався дим від куріння коноплі.

Обурені гості готелю поскаржилися персоналу, що чоловіки провели у свій номер повій, з якими "гучно займалися сексом".

Читайте також: Отруєння Скрипалів: номер підозрюваного привів журналістів до Міноборони РФ

Як повідомлялося, The Bellingcat і The Insider провели спільне розслідування, результати якого дають підстави стверджувати, що Олександр Петров і Руслан Боширов, яких Британія підозрює в отруєнні Скрипалів, дійсно є співробітниками російських спецслужб.

Колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія 5 березня були знайдені непритомними та потрапили до лікарні у Солсбері з отруєнням невідомою речовиною. Речовину ідентифікували як "Новічок".

В Організації з заборони хімічної зброї дійшли висновку, що влада Великої Британії правильно ідентифікувала речовину, якою були отруєні Скрипалі, і підтвердили російське походження "Новічка".

5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на Скрипалів, - це офіцери ГРУ Олександр Петров і Руслан Боширов.

Згодом вони дали інтерв'ю пропагандистському телеканалу RT, в якому заявили, що приїхали у Велику Британію виключно з туристичною метою - подивитися на "знаменитий на всю Європу" собор у Солсбері з 123-метровим шпилем.

В уряді Великої Британії назвали це інтерв'ю "брехнею і заплутуванням слідів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-