Після отруєння видавець

Після отруєння видавець "Медіазони" приїхав лікуватись до Німеччини

Укрінформ
Видавець російського інтернет-ЗМІ "Медіазона" та один з учасників російського панк-гурту Pussy Riot Петро Верзілов прибув на лікування до Німеччини.

Про це повідомляє DW.

"Пізно ввечері у суботу, 15 вересня, російський активіст, імовірно отруєний у Москві, прилетів спеціальним рейсом на літаку, що приземлився в берлінському аеропорту Шенефельд", - ідеться у повідомленні.

Інша учасниця гурту Надія Толоконнікова в інтерв'ю газеті Bild в аеропорту заявила, що у випадку з Верзіловим йдеться про отруєння, яке мало на меті або залякування, або навіть убивство.

Як повідомлялося, Верзілов потрапив у реанімацію у тяжкому стані увечері 11 вересня. Він почав втрачати зір, здатність говорити і пересуватися. Це сталося невдовзі після засідання суду, де розглядалася адміністративна справа відносно його цивільної дружини Вероніки Нікульшиної.

Лікарі виключили інсульт, але припустили, що він міг отруїтися або був отруєний холінолітиками. Вероніка Нікульшина заявила, що Верзілов не вживав жодних ліків або наркотичних речовин.

Читайте також: Видавець “Медіазони” опритомнів після отруєння, але у нього галюцинації

Верзілов був членом арт-гурту "Війна", пізніше увійшов до складу Pussy Riot. У 2014 році учасниці панк-гурту Надія Толоконнікова і Марія Альохіна заснували правозахисне онлайн-видання "Медіазона". Верзілов обійняв посаду його видавця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-