Видавець “Медіазони” опритомнів після отруєння, але у нього галюцинації

Видавець “Медіазони” опритомнів після отруєння, але у нього галюцинації

Укрінформ
Учасник Pussy Riot і видавець «Медіазони» Петро Верзілов опритомнів і залишив реанімацію.

Про це «Медузі» повідомила його дівчина Вероніка Нікульшина.

За словами Нікульшиной, Верзілов вже впізнає її та свою маму, але у нього галюцинації і «як і раніше збуджений» стан. «Подальших прогнозів дати не можу. З лікарями я його стан не обговорювала», — сказала вона.

Як повідомлялося, Верзілова доставили у тяжкому стані в токсикореанімаційне відділення увечері 11 вересня. Він почав втрачати зір, здатність говорити і пересуватися. Це сталося невдовзі після засідання суду, де розглядалася адміністративна справа відносно його цивільної дружини Вероніки Нікульшиної. За її словами, Верзілова отруїли холінолітиками.

Читайте також: Сім'я видавця "Медіазони" розповіла, чим його могли отруїти

Як відомо, Верзілов був членом арт-гурту «Війна», пізніше увійшов до складу Pussy Riot. У 2014 році учасники панк-гурту Надія Толоконнікова і Марія Альохіна заснували правозахисне онлайн-видання «Медіазона». Верзілов зайняв пост його видавця.

Остання акція Pussy Riot відбулася під час фінального матчу чемпіонату світу з футболу в «Лужниках» 15 липня. Учасники - Ольга Курачьова, Ольга Пахтусова, Петро Верзілов і Вероніка Нікульшина - у рамках акції «Міліціонер вступає в гру» вибігли на поле в поліцейській формі, зупинив гру. Наступного дня активістів заарештували на 15 діб. Їх також визнали винними в незаконному носінні форменого одягу та оштрафували на 1,5 тисячі рублів.м

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-