США розширили санкції проти Росії та Китаю

США розширили санкції проти Росії та Китаю

Укрінформ
Департамент контролю за іноземними доходами Міністерства фінансів США (OFAC) вніс до санкційного списку дві компанії з Китаю та РФ, а також громадянина КНДР за незаконний потік грошей до Північної Кореї.

Про це йдеться у прес-релізі американського відомства.

"OFAC (включив до санкційного списку - ред.) китайську компанію Yanbian Silverstar Network Technology Co., її північнокорейського виконавчого директора Йонг Сонг Хва та розміщену в Росії дочірню компанію Volasys Silver Star", - йдеться у прес-релізі Мінфіну США.

В американському відомстві додали, що зазначені IT-компанії та громадянин були внесені до списку через незаконний потік грошей до Північної Кореї для збільшення надходжень до бюджету країни.

Читайте також: США звинувачують Росію у порушенні санкцій проти КНДР та спробі це приховати

Зазначається, що китайська компанія Silverstar пов'язують з Департаментом промисловості боєприпасів правлячої партії Північної Кореї, яка контролює програми з балістичних ракет.

Як повідомлялося, Сполучені Штати Америки звинуватили Росію в зміні незалежної доповіді Організації Об'єднаних Націй у питанні про ймовірне порушення Москвою санкцій ООН щодо Північної Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-