МЗС Британії назвало брехнею інтерв'ю підозрюваних у справі Скрипалів

МЗС Британії назвало брехнею інтерв'ю підозрюваних у справі Скрипалів

Укрінформ
В уряді Великої Британії назвали «брехнею і заплутуванням слідів» інтерв'ю, яке дали російському телеканалу RT підозрювані в отруєнні Сергія Скрипаля і його дочки.

Про це повідомляє Daly Mail.

«Ми неодноразово просили Росію пояснити, що сталося в Солсбері у березні. Сьогодні, як було й до цього, вони відповіли заплутуванням слідів і брехнею», - йдеться в заяві.

В уряді Великої Британії переконані, що «ці люди є офіцерами російської військової розвідки - ГРУ, які на вулицях нашої країни використали руйнівно токсичну, незаконну хімічну зброю».

Раніше росіяни Олександр Петров і Руслан Боширов, підозрювані в отруєнні Сергія Скрипаля і його дочки у британському Солсбері, дали інтерв'ю пропагандистському телеканалу RT. Вони підтвердили справжність своїх імен і те, що саме вони показані на відеозаписах із камер спостереження. Проте, за їх словами, вони приїхали у Велику Британію виключно з туристичною метою.

Читайте також: Підозрювані в отруєнні Скрипалів дали інтерв'ю пропагандистському каналу RT

Як повідомлялося, 5 вересня прокуратура Британії назвала імена двох підозрюваних у спробі замаху на Сергія і Юлію Скрипалів. За словами прем'єр-міністра Терези Мей, британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - Олександр Петров і Руслан Боширов - є офіцерами ГРУ.

Згідно з останніми повідомленнями британських ЗМІ, у справі про отруєння Скрипаля і його дочки є ще четверо неназваних підозрюваних, які входили в так званий загін «Чистильників».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-