Втручання РФ у вибори: Трамп зявив, що

Втручання РФ у вибори: Трамп зявив, що "за певних умов" готовий до допиту

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп висловив готовність поспілкуватися зі слідчими у справі щодо взаємодії його виборчого штабу з Росією "за певних умов".

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Я б зробив це за певних умов", - зазначив американський лідер, додавши: "Гадаю, якщо в нас буде зустріч, то це має бути чесна зустріч. Я не хочу потрапити у пастку неправдивих свідчень" - заявив американський президент.

Руді Джуліані, адвокат, який представляє президента, заявив раніше, що спеціальний радник Роберт Мюллер, який очолює розслідування у російській справі, хотів би, щоб Трамп відповів на питання слідства після надання письмових відповідей щодо можливої координації між членами виборчого штабу Трампа та Москвою.

Читайте також: Трамп і його команда: донька президента назвала ймовірного автора статті в NYT

"Я не бачу, як ми можемо це зробити", - сказав Джуліані, який неодноразово заявляв про занепокоєння з приводу того, що Трамп ризикує зробити неправдиві свідчення.

Адвокати Трампа ведуть переговори про потенційне інтерв'ю з командою Мюллера ще з минулого року. Москва заперечує будь-які зв’язки з командою Трампа, він у свою чергу також спростовує змову з РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-