Трамп і його команда: донька президента назвала ймовірного автора статті в NYT

Трамп і його команда: донька президента назвала ймовірного автора статті в NYT

Укрінформ
Дочка і радник американського лідера Іванка Трамп та його зять Джаред Кушнер вважають, що глава апарату Білого дому Джон Келлі може бути причетним до анонімної резонансної статті в The New York Times щодо протистояння Трампа і підлеглих.

Про це повідомляє Vanity Fair.

"Згідно з трьома джерелами, Джаред та Іванка в середу поширили теорію про те, що Келлі може стояти за матеріалом в NYT", - йдеться у повідомленні.

Також вони вважають, що автором статті може бути заступник глави адміністрації президента США Закарі Фуентес. За словами джерел, він діяв під керівництвом Келлі.

Джаред Кушнер і Іванка Трамп обгрунтували свою підозру тим, що Келлі є єдиним, хто має таке велике самолюбство, щоб переконати себе в тому, що він рятує країну від Трампа. Вони передали цю теорію Трампу, однак він не погодився з нею.

Версію Кушнера та доньки глави США також відкинув і представник Білого дому, заявивши виданню, що це "неправда". Сам Фуентес теж заперечує, що писав статтю.

Читайте також: Трамп вимагає від генпрокурора знайти автора анонімної статті в NYT

У той же час заступник голови адміністрації не є єдиним підозрюваним, тому помічники президента продовжують шукати автора статті.

За інформацією видання The Times, Білий дім має список приблизно з 12 потенційних підозрюваних.

Як повідомлялося, видання The New York Times опублікувало анонімну статтю під назвою "Я - частина опору в уряді Трампа". Її автор запевняє, що разом із колегами намагається зробити все, щоби Трамп не накоїв якогось лиха своєю політикою. Мета таких дій, за його словами, захистити й "уберегти демократичні інститути США" доти, доки Дональд Трамп не залишить посаду президента.

Сам Трамп заявив, що сумнівається в існуванні автора публікації.

Віце-президент США Майк Пенс, державний секретар Майк Помпео і директор Національної розвідки Ден Коутс вже заперечили свою причетність до статті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-