Прем'єр Болгарії вимагає відставки трьох міністрів через масштабну ДТП

Прем'єр Болгарії вимагає відставки трьох міністрів через масштабну ДТП

Укрінформ
Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов наполягає на відставці міністрів транспорту, регіонального розвитку і глави МВС у зв'язку трагічною ДТП, внаслідок якої загинули 17 осіб.

Інформацію про це підтвердили у прес-службі уряду за підсумками засідання Кабінету міністрів, що відбулося у п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Три міністри, відповідальні за автомобільну катастрофу, внаслідок якої загинули 17 осіб, мають залишити свої посади", - заявив Борисов.

Відомо також, що міністр внутрішніх справ Валентин Радєв, глава Мінтрансу Івайло Московскі та міністр регіонального розвитку Микола Нанков ще кілька днів тому заявили, що готові понести політичну відповідальність за автокатастрофу.

Читайте також: ДТП у Болгарії: водія звинувачують у загибелі 17 осіб

Як повідомлялося, минулого тижня внаслідок автомобільної катастрофи, яка сталася на одній з автомагістралей неподалік від болгарської столиці, 17 осіб загинули, а понад 25 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Водія автобуса взяли під варту. Слідчі розглядають також і версії технічної несправності автобуса та технічного стану автодороги, де сталася ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-