Військовий корабель Британії спостерігає за російським в Ла-Манші

Військовий корабель Британії спостерігає за російським в Ла-Манші

Укрінформ
Корабель Королівського військово-морського флоту Великої Британії здійснює спостереження за російським фрегатом "Адмірал Макаров" в Англійському каналі.

Про це повідомляє Reuters.

"Королівський військово-морський флот заявив, що один з його кораблів спостерігає за російським військовим кораблем в Англійському каналі. Це вже четвертий корабель Великої Британії, який моніторить російський рух навколо Британії за останні два місяці", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Reuters, британський військовий корабель HMS Hurworth, який знаходить і знищує морські міни, спостерігає за тим, як російський фрегат "Адмірал Макаров" проходить Англійський канал. Зазвичай таке спостереження триває 48 годин.

Читайте також: За вказівкою Путіна в армії почалася раптова перевірка боєготовності

У Міноборони Британії відмовилися надавати точну кількість російських кораблів, які пропливають повз країну, проте зазначали, що протягом останніх двох місяців у моніторингу кораблів з РФ брали участь патрульний корабель HMS Mersey, ескадрений міноносець HMS Diamond та фрегат Montrose.

Раніше начальник Королівського флоту адмірал Філіп Джоунс заявив, що країна стикається із "активним флотом ВМС РФ, який постійно тестує готовність Великої Британії".

Фото: Royal Navy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-