Постраждалого від

Постраждалого від "Новічка" британця знову госпіталізували - ЗМІ

Укрінформ
Британця Чарлі Роулі, який вижив після отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новічок" в Еймсбері, вдруге госпіталізували через місяць після того, як він вийшов із лікарні.

Як заявив брат потерпілого Метью Роулі, у чоловіка погіршився зір, повідомляє видання The Guardian.

"Він просто сказав мені, що не бачить, що в нього часткова втрата зору. Це не дуже добре. Його подруга померла, він вийшов з коми. Його виписали з відділення інтенсивної терапії, і раптом він знову туди повернувся", - сказав Метью Роулі.

У лікарні заявили, що не можуть коментувати окремі випадки, але наголосили, що наразі у них немає пацієнтів, які б лікувалися від наслідків отруєння "Новічком".

Читайте також: Розслідування отруєння "Новічком" обійшлося в $13 мільйонів

Як повідомлялося, 44-річна Дон Стерджес і її 45-річний партнер Чарлі Роулі були виявлені непритомними 30 червня у містечку Еймсбері. Стерджесс померла 8 липня.

Поліція підтвердила, що пара зазнала впливу нервово-паралітичної речовини "Новічок".

Це сталося через три місяці після того, як колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і його донька Юлія були знайдені непритомними на лавці у Солсбері. Вони потрапили до лікарні із отруєнням невідомою речовиною 5 березня. Речовину ідентифікували як "Новічок". 10 квітня стало відомо, що Юлію Скрипаль виписали з лікарні, а її батько вийшов з критичного стану.

В Організації із заборони хімічної зброї дійшли висновку, що влада Великої Британії правильно ідентифікувала речовину, якою були отруєні Скрипалі, і підтвердили російське походження "Новічка".

Фото: NBC

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-