Справу про сексуальні домагання Сігала розглядає прокуратура Лос-Анджелеса

Справу про сексуальні домагання Сігала розглядає прокуратура Лос-Анджелеса

Укрінформ
Справу голлівудської зірки Стівена Сігала щодо сексуального домагання до жінок почали розглядати одночасно з іншими, щодо не менш іменитих підозрюваних – Харві Вайнштейна і Ентоні Андресона – у окружній прокуратурі Лос-Анджелеса.

Про це повідомило в четвер американське видання The Hollywood Reporter.

"Три окремих справи щодо сексуального насильства, пов'язані з Ентоні Андерсоном, Стівеном Сігалом та Харві Вайнштейном, були передані до окружної прокуратури Лос-Анджелеса", - йдеться в повідомленні.

Як уточнили у відомстві, справи по Сігалу й актору Андерсону, були порушені Департаментом поліції Лос-Анджелеса. Справа по американському кіновиробнику і голові кіностудії «Miramax Films» Вайнштейну була відкрита поліцією Беверлі-Гілс. Крім того, окружна прокуратура Лос-Анджелеса розглядає ще дві справи по Вайнштейну.

Що стосується Стівена Сігала, його звинувачують у сексуальних домаганнях та агресії проти кількох жінок, в тому числі по відношенню до акторки Дженні МакКарті й кореспондентки Inside Edition Лізи Герреро. Крім того, модель і акторка Порсія дель Россі та продюсер Джуліанна Марґюлі також поділилися історіями про сексуальну поведінку Сігала. Загалом про сексуальні домагання з боку зірки заявили більше десяти жінок.

Читайте також: Стівен Сігал сновигав і буде сновигати. Тепер – задля слави МЗС РФ

Передача справи Сігала до прокуратури Лос-Аджелеса практично збіглася у часі з оголошенням російського Кремля про призначення голлівудського актора спеціальним представником МЗС Росії в питаннях російсько-американських культурних зв'язків.

Фото: The Hollywood Reporter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-