Президент США готовий свідчити перед Мюллером - юристи

Президент США готовий свідчити перед Мюллером - юристи

Укрінформ
Адвокат нинішнього глави Білого дому Руді Джуліані заявив, що юридична команда президента Трампа надала офіційну відповідь спецпрокурору Роберту Мюллеру щодо готовності проведення інтерв'ю з президентом.

Про це повідомив у середу центральний американський телеканал CNN.

"Ми дали йому (спецпрокурору Мюллеру – ред.) відповідь зараз. Очевидно, йому знадобиться кілька днів на розгляд, але ми повинні це вирішити", - заявив Джуліані.

Він не назвав дати можливої зустрічі, однак дав зрозуміти, що вона має відбутися ближчим часом, оскільки в Білому домі не хочуть, щоб це затягувалося до виборів у листопаді.

"Це має бути завершено до 1 вересня", - сказав Джуліані.

Читайте також: У США заарештували конгресмена, який підтримував Трампа

Нагадаємо: команда спецпрокурора Мюллера вже давно очікує офіційної зустрічі з президентом Трампом в контексті "російського розслідування". Наприкінці квітня навіть були оприлюднені в відкритому доступі запитання, які адресувалися главі Білого дому.

Читайте також: Екс-адвокат Трампа потрапив під слідство за підозрою в податковому шахрайстві

Сам Дональд Трамп неодноразово заявляв, що хоче поспілкуватися з прокурорами, щоб покласти край юридичній тяганині. Однак адвокати президента щоразу застерігали його від інтерв'ю, висловлюючи побоювання, бо Мюллер через різні запитання може отримати зачіпку в зв'язку з суперечливістю попередніх і нинішніх заяв президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-