Навальний запланував акцію протесту на

Навальний запланував акцію протесту на "день без обмежень"

Укрінформ
Опозиційний російський політик Олексій Навальний оголосив про проведення 9 вересня, в єдиний день голосування на виборах, акції протесту проти підвищення пенсійного віку.

Повідомлення він розмістив у своєму відеоблозі на YouTube.

«09.09 - загальноросійська акція проти підвищення пенсійного віку. Цей же день є «єдиним днем голосування» в нашій країні. Прекрасний збіг. Зробимо так, щоб і під час виборчої кампанії, і в день голосування всі, від кандидатів до виборців, говорили тільки про підвищення пенсійного віку», - закликає Навальний.

Він також зазначив, що ніяких обмежень на проведення мітингів в день голосування не існує.

У рамках акції політик пропонує вимагати відмінити закон про підвищення пенсійного віку і відставки усіх, хто підтримує цю реформу.

Читайте також: У Москві затримали організаторів мітингу проти пенсійної реформи

Як відомо, Держдума РФ 19 липня ухвалила в першому читанні законопроект про поетапне підвищення віку виходу на пенсію в Росії - з 55 до 63 років для жінок і з 60 до 65 років для чоловіків.

Прибічники Навального1 липня вже провели в декількох містах, де не проходив чемпіонат світу з футболу, акції протесту проти підвищення пенсійного віку. Більшість з них були погоджені. Після цього велика всеросійська акція проти пенсійної реформи пройшла 28 липня у багатьох містах РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-