У Москві затримали організаторів мітингу проти пенсійної реформи

У Москві затримали організаторів мітингу проти пенсійної реформи

Укрінформ
У російській столиці затримали організаторів мітингу проти пенсійної реформи, у тому числі главу Лібертаріанської партії Росії Сергія Бойка й координатора московського штабу Олексія Навального Олега Степанова.

Про це пише у Twitter прес-секретар ЛПР Соня Блейд.

«Сергій Бойко, голова Лібертаріанської партії, і Олег Степанов, координатор московського штабу Навального, тільки що затримані біля сцени», - пише Блейд.

Крім того, затримано ведучого мітингу Михайла Чичкова.

Раніше повідомлялося, що в неділю на проспекті Академіка Сахарова у Москві пройшов погоджений з міською владою мітинг проти підвищення пенсійного віку. За оцінкою "Білого лічильника", в мітингу взяли участь шість тисяч осіб. На мітингу зібралися громадяни з прапорами й символікою Лібертаріанської партії Росії, партій "Яблуко" і "Демократичний вибір", руху "Відкрита Росія", анархістських і феміністських рухів, а також прихильники опозиціонера Олексія Навального, який є присутнім на мітингу.

Читайте також: У Москві на протест проти підвищення пенсійного віку вийшли тисячі людей

28 липня акції проти пенсійної реформи пройшли у багатьох містах Росії.

Держдума РФ 19 липня ухвалила у першому читанні законопроект про поетапне підвищення віку виходу на пенсію у Росії - з 55 до 63 років для жінок і з 60 до 65 років для чоловіків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-