Бухгалтер Манафорта нічого не знає про «позику» від Дерипаски - ЗМІ

Бухгалтер Манафорта нічого не знає про «позику» від Дерипаски - ЗМІ

Укрінформ
У суді над Полом Манафортом його бухгалтер сказала, що не знала про ймовірну позику у 10 мільйонів доларів від російського олігарха Олега Дерипаски, про яку говорив прокурор.

Про це повідомляє Reuters.

«Бухгалтер Синтія Лапорта засвідчила, що вона не знає про те, що позика, про яку говорив прокурор, «нібито зроблена у 2006 році», була визнана доходом», – пише агентство.

Читайте також: Бухгалтер Манафорта зізналася в підробці фінансової звітності

Раніше Лапорта розповіла, що офіс Пола Манафорта займався фальсифікацією звітних фінансових документів для зменшення виплати податків та отримання вигідних кредитів.

ЗМІ повідомляли, що фінансові звіти Кіпрського банку, де у Пола Манфорта були відкриті рахунки, виявили, що він нібито мав фінансові зобов’язання перед російським олігархом Олегом Дерипаскою і колишнім депутатом Партії Регіонів Іваном Фурсіним на $17 млн.

Читайте також: Партнер Манафорта підтвердив у суді факти фінансових фальсифікацій

Нагадаємо: суд над колишнім політтехнологом екс-президента України Віктора Януковичем та екс-керівником передвиборної кампанії Дональда Трампа - Полом Манафортом - розпочався у вівторок, 31 липня. Його, зокрема, обвинувачують у відмиванні грошей, отриманих від колишньої української влади. Прокуратура в перший день слухань заявила, що Манафорт отримав з України принаймні 60 млн доларів, які він приховав від оподаткування.

Читайте також: Манафорт переховував гроші Януковича на 30 рахунках - прокурор

Засідання проходить у федеральному окружному суді Александрії в штаті Вірджинія. Очікується, що перший етап слухання триватиме три тижні. У вересні під час слухань у іншій справі Манафорт постане перед окружним судом округу Колумбія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-