Спецпрокурор Мюллер хоче допитати російського поп-співака Агаларова

Спецпрокурор Мюллер хоче допитати російського поп-співака Агаларова

Укрінформ
Російський поп-співак, син наближеного до Кремля мільярдера Емін Агаларов може бути допитаний ближчим часом офісом спецпрокурора США Роберта Мюллера по справі контактів високопоставлених представників команди Трампа з росіянами.

Про це повідомив у четвер американський телеканал NBC News.

"Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер запитує про допит російської поп-зірки Еміна Агаларова, який допоміг організувати сумнозвісну зустріч у 2016 році в Trump Tower", - зазначає телеканал із посиланням на адвокатів співака.

Читайте також: У Трампа кажуть, що заклик припинити "російське розслідування" не був наказом

Як повідомили юристи, розмови про потенційний допит продовжуються, однак наразі поки немає остаточної ясності.

При цьому адвокати не уточнили, чи планує Мюллер поговорити з батьком співака, Арасом Агаларовим, мільярдером, чий бізнес пов'язують із Путіним.

Водночас, речник офісу спецпрокурора відмовився коментувати ситуацію.

Читайте також: Українські бізнес-партнери вимагали, щоб Манафорт не реєстрував доходи

Нагадаємо: прізвище Агаларових вже давно фігурує в розслідуванні щодо втручання РФ у вибори в США. Вони були партнерами з Дональдом Трампом під час заходів "Міс Всесвіт" у Москві 2013 року. Обидва Агаларови також відіграли ключову роль у проведенні зустрічі Дональда Трампа-молодшого з російським юристом Наталією Весельницькою, яку пов'язують з Кремлем, в червні 2016 року. Крім того, відповідно до матеріалів розслідування в США, на цій зустрічі були присутні зять президента Трампа Джаред Кушнер та керівник президентської кампанії Пол Манафорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-