Греція звинуватила РФ у неповазі та нерозумінні

Греція звинуватила РФ у неповазі та нерозумінні

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ Греції наголосили, що заяви речниці МЗС Росії Марії Захарової на адресу Афін є прикладом неповаги до країни.

Про це повідомляє Ekathimerini із посиланням на грецьке відомство. 

"МЗС Греції відповіло, що її (Захарової - ред.) заяви є прикладом неповаги до третьої країни та відсутності розуміння сьогоднішнього світу, в якому держави, незважаючи на їхній розмір, є незалежними та можуть самостійно визначати свою багатовекторну й демократичну міжнародну політику", - йдеться у повідомленні.

У грецькому відомстві також додали, що заяви про те, що Греція ухвалила рішення про вислання російських дипломатів під тиском третьої країни, не варті коментарів і свідчать про те, що люди, які роблять такі заяви, не розуміють принципи й цінності міжнародної політики Греції.

Читайте також: Греція висилає двох російських дипломатів

Як повідомлялося, нещодавно Захарова пригрозила Афінам, що рішення країни про вислання російських дипломатів "не залишиться без наслідків", і припустила, що відповідне рішення було ухвалене під тиском третьої країни. 

Уряд Греції вирішив вислати двох російських дипломатів і заборонити в'їзд ще двом у зв'язку із обвинуваченнями у втручанні у внутрішні справи і незаконних діях проти національної безпеки країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-