Австралія не вірить Путіну у справі МН17 - прем’єр

Австралія не вірить Путіну у справі МН17 - прем’єр

Укрінформ
Прем’єр Австралії Малкольм Тернбулл візьме на озброєння рекомендацію президента РФ Володимира Путіна нікому не довіряти, яку останній висловив під час зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє австралійський інформаційний веб-ресурс news.com.

"Сам президент Путін сказав, що нікому не слід довіряти... Я, звичайно, не довіряю президенту Путіну, коли він сьогодні каже, що не несе відповідальності за збиття MH17 чотири роки тому", - заявив прем'єр-міністр Австралії.

Тернбулл також прокоментував заяву Путіна про те, що РФ не втручалася у вибори президента США та підтримку цієї заяви з боку президента Трампа.

"Я вважаю, що докази, надані американською розвідкою, були дуже переконливими, однак очевидно, що в Америці існують різні бачення", - сказав глава австралійського уряду.

Прем’єр-міністр Австралії заявив, що він особисто працюватиме над недопущенням таких випадків в Австралії та захистом австралійської демократії від іноземного втручання.

Читайте також: Саме Росія має відповісти за теракт з літаком MH17 - Порошенко

Як повідомлялося, пасажирський Boeing-777 "Малайзійських авіаліній", що виконував рейс MH17 із Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий бойовиками на Донбасі 17 липня 2014 року. На борту лайнера було 283 пасажири і 15 членів екіпажу, всі вони загинули.

24 травня Міжнародна спільна слідча група поінформувала, що літак рейсу MH17 над окупованою територією Донбасу був збитий зенітно-ракетним комплексом "Бук", який належить 53-й зенітно-ракетній бригаді ППО російських ЗС, що дислокується в Курську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-