Молдовський міністр хоче відновити мобільний зв’язок з невизнаним Придністров’ям

Молдовський міністр хоче відновити мобільний зв’язок з невизнаним Придністров’ям

Укрінформ
Міністр економіки та інфраструктури Молдови зажадав від нового директора Нацагентства з телекомунікацій та інформтехнологій зосередитися на швидкому відновленні телефонного зв'язку між двома берегами Дністра.

Про це Кирило Габурич заявив під час вистави нового директора Агентства Октавіана Реу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Наполягаю на конструктивнішій взаємодії між Міністерством економіки та інфраструктури і Агентством, оскільки сектор інформаційних технологій та комунікацій стає привабливішим для інвесторів. У цьому зв'язку нам необхідно зосередитися на швидкому відновленні телефонного зв'язку з Придністровським регіоном і підвищенні якості електронних послуг», - зазначив Габурич.

Читайте також: Нове кремлівське призначення стало «сюрпризом» для Молдови

За його словами, інвестиції в сектор телекомунікацій та інформаційних технологій зросли у 2017 році на 9%, а прибуток від інвестицій у цю сферу складає близько 6,6% від ВВП країни.

Як відомо, нині експертні робочі групи правого і лівого берега Дністра (Придністровський регіон) працюють над протокольною Угодою про відновлення фіксованого і мобільного телефонного зв'язку між двома берегами Дністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-