Торонто попередили про загрозу громадській безпеці

Торонто попередили про загрозу громадській безпеці

Укрінформ
Поліція Торонто посилила патрулювання туристичних локацій міста після отримання розвідувальної інформації про загрозу громадській безпеці.

Про це на прес-конференції у Торонто заявив в.о. суперінтенданта поліції міста Майкл Барський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми отримали непідтверджену інформацію про потенційну загрозу громадській безпеці”, - сказав Барський.

Читайте також: Канада занепокоєна переслідуванням правозахисників у Чечні

Він відмовився уточнювати, що саме стало відомо поліції, але заявив, що посилене патрулювання буде здійснюватися до кінця дня і дасть змогу всім популярним локаціям працювати без змін.

Додаткові наряди поліції були направлені також до великого розважального парку Canada’s Wonderland, розташованого поруч із Торонто.

Читайте також: Канада розширить свою роль в обороні Латвії

У поліції, однак, закликали місцевих мешканців та туристів не змінювати своїх планів, але залишатися пильними та повідомляти про будь-які підозрілі явища.

Зазначимо, що в зону посиленої уваги правоохоронців потрапив і символ Торонто - вежа CN Tower, яка здіймається на 553 метри і є найвищою спорудою Канади.

Як повідомлялося, наприкінці квітня орендований фургон виїхав на тротуар однієї із завантажених вулиць Торонто та збив 25 осіб, 10 із яких загинули. Поліції вдалося оперативно затримати водія, однак його мотиви досі не були розкриті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-