КНДР “засмутили” переговори з Помпео

КНДР “засмутили” переговори з Помпео

Укрінформ
У Північній Кореї назвали переговори з американською делегацією на чолі із держсекретарем США Майком Помпео такими, що викликають засмучення, і звинуватили Вашингтон у спробі одностороннього тиску на країну.

Про це повідомляє АР.

"Північна Корея заявила, що переговори на високому рівні із делегацією США на чолі з держсекретарем Майком Помпео були такими, що викликають засмучення, і звинуватила Вашингтон у спробі одностороннього тиску на країну", - йдеться у повідомленні.

Заява неназваного представника МЗС КНДР надійшла після завершення двох днів переговорів Помпео із північнокорейськими чиновниками.

У заяві також йдеться, що Сполучені Штати зрадили дух саміту між американським президентом Дональдом Трампом та лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, висунувши односторонні вимоги щодо незворотної денуклеаризації КНДР.

Читайте також: Трамп надасть КНДР гарантії безпеки в разі денуклеаризації - Помпео

Раніше Укрінформ повідомляв про те, що під час переговорів у Пхеньяні держсекретар США Помпео домовився з офіційними представниками Північної Кореї про створення робочих груп з реалізації домовленостей, досягнутих під час саміту у Сінгапурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-