Британія вимагає від Росії надати більше деталей про отруєння Скрипалів

Британія вимагає від Росії надати більше деталей про отруєння Скрипалів

Укрінформ
Уряд Великої Британії вимагає від Росії надати більше деталей про отруєння російського екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на міністра безпеки Великої Британії Бена Уоллеса.

"Британія вимагає від Росії надати більше деталей про атаку з нервово-паралітичною речовиною "Новічок" на колишнього подвійного агента (Сергія Скрипаля - ред.) та його доньку після того, як ще двоє британських громадян отруїлися такою самою речовиною", - йдеться у повідомленні.

За словами міністра, Росія ще може виправити свою помилку, розповівши, що сталося і що вони зробили. 

Уоллес також додав, що ще чекає на дзвінок із Росії

Як повідомлялося, у місті Еймсбері графства Вілтшир на півдні Англії були виявлені непритомні чоловік і жінка. Їхній стан пов'язують із впливом невідомої речовини. Інцидент розслідує контртерористичний підрозділ поліції. ЗМІ назвали імена постраждалих - це Чарлі Роулі та Дон Стерджес. Обоє перебувають у критичному стані. Інших постраждалих немає.

Читайте також: Британія збирає надзвичайний комітет через нове отруєння “Новачком”

Також повідомлялося, що у пари виявлені подібні симптоми до тих, які спостерігалися в екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, які були отруєні в Солсбері у березні цього року. Еймсбері розташований за 16 км від міста Солсбері.

Поліція встановила, що сім'ю Скрипаля отруїли нервово-паралітичною речовиною типу "Новічок". Британська влада звинуватила в причетності до отруєння Росію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-