У Кремлі підтвердили зустріч Трампа і Путіна в Фінляндії

У Кремлі підтвердили зустріч Трампа і Путіна в Фінляндії

Укрінформ
Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін під час липневих переговорів у Гельсінкі проведуть "серйозну розмову", під час якої обговорять низку непростих питань.

Про це розповів прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в коментарі агентству "ТАСС", заявивши про серйозну підготовку до саміту.

"Зустріч багато хто чекає, чекає дуже серйозна розмова по дуже непростим питанням", - заявив прес-секретар Путіна.

Читайте також: Трамп пропонував Макрону вийти з ЄС - ЗМІ

За словами Пєскова, президент РФ під час зустрічі з американським гарантом заявить про невтручання Росії у президентські вибори в США в 2016 році, якщо ця тема буде піднята Трампом.

"Якщо ця тема буде підніматися з боку президента США, то, безумовно, російський президент буде готовий ще раз повторити, що Росія не мала і не могла мати ніякого відношення до того, навколо чого розгортаються такі інсинуації. Президент Путін з самого початку говорив, що Росія зацікавлена і готова розвивати відносини і йти по шляху нормалізації відносин з США в тій мірі, в якій це готові робити наші американські візаві", - пояснив Пєсков.

Читайте також: Столтенберг вважає діалог Трампа з Путіним свідченням сили

Нагадаємо: зустріч президента США Дональда Трампа і президента РФ Володимира Путіна відбудеться 16 липня в столиці Фінляндії.

Раніше авторитетні американські видання The New York Times і Bloomberg з посиланням на власні джерела повідомили про плани Трампа зустрітися з Путіним в липні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-