У Мексиці вбили 11 людей, які зібралися на перегляд матчу ЧС-2018

У Мексиці вбили 11 людей, які зібралися на перегляд матчу ЧС-2018

Укрінформ
На півночі Мексики у місті Сьюдад-Хуарес унаслідок перестрілок минулої доби загинуло щонайменше 14 осіб, причому у двох випадках напади скоєно проти людей, що зібралися дивитися матч чемпіонату світу з футболу.

Про це повідомляє AFP із посиланням на мексиканську поліцію.

"Внаслідок трьох перестрілок у суботу на півночі Мексиці у місті Сьюдад-Хуарес загинули щонайменше 14 осіб", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили правоохоронці, на півдні міста чоловік відкрив вогонь по вісьмох уболівальниках, які зібралися дитивися футбольний матч між командами Мексики й Південної Кореєї на чемпіонаті світу. Внаслідок атаки шестеро людей загинули, а ще двоє дістали поранення.

Читайте також: У Росії задимився літак з перуанськими уболівальниками

За словами очевидців, майже одночасно у сусідньому районі п'ятеро чоловіків, які також зібралися для перегляду футболу біля перукарні, були вбиті групою людей, що приїхали на синьому мікроавтобусі.

За кілька годин до цих атак трьох чоловіків викрали з вечірки і застрелили.

Місто Сьюдад-Хуарес зажило сумної слави через війни між наркокартелями.

Як повідомляє AFP, у червні тут було вбито загалом 128 людей.

У країні від часу оголошення у 2006 році мексиканським урядом наступу проти наркоторгівців загинули більше 200 тисяч людей. Однак, незрозуміло, скільки загиблих мають стосунок до організованої злочинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-