Польщею пронеслися сильні буревії: тисячі людей лишилися без світла

Польщею пронеслися сильні буревії: тисячі людей лишилися без світла

Укрінформ
Територією Польщі у четвер ввечері в результаті різкого погіршення погоди пронеслися буревії, що супроводжувалося різкими поривами вітру і дощем.

У результаті негоди потерпіли три особи, пошкоджено понад 80 будинків, більше 300 тис. осіб по всій Польщі залишалося без світла, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Зокрема, у місті Піла Великопольського воєводства (захід Польщі) на автомобіль впало дерево, в результаті чого одна особа отримала травму. У цьому ж воєводстві у місті Гродзіск Великопольський на будівельника впала стіна, в результаті чого особа потрапила до лікарні. У Варшаві на чоловіка впало дерево, і з травмами він теж потрапив до лікарні.

Читайте також: Майже тисяча пошкоджених будівель: на Закарпатті рахують збитки від граду

Загалом, у четвер ввечері рятувальники виїжджали за викликами близько 1,5 тис. разів. Найчастішими причинами викликів були повалені дерева на автошляхах та залізничних коліях та обриви лінії електропередач. Найбільше рятувальники мали роботи у Куявсько-Поморському та Поморському воєводстві півночі Польщі та у Великопольському воєводстві на заході країни. Найбільше людей без світла у четвер ввечері було у Мазовецькому воєводстві (244 тис. осіб).

До ліквідації наслідків негоди залучалося понад 6,7 тис. рятувальників по всій країні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-