Трамп заявив про дружнє ставлення до Кім Чен Ина

Трамп заявив про дружнє ставлення до Кім Чен Ина

Укрінформ
Дональд Трамп заявив, що має дружнє ставлення до лідера північнокорейського режиму Кім Чен Ина після їхньої зустрічі в Сінгапурі, назвавши його "сильним лідером".

Про це він сказав у п'ятницю в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Ми ладнаємо дуже добре, ми маємо гарне взаєморозуміння ("good chemistry" - англ.)", - зауважив Трамп, додавши, що невпевнений, чи буде таке висловлювання політично коректним.

Він також заявив, що його зустріч 12 червня з Кім Чен Ином на острові Сентоза в Сінгапурі пройшла успішно й була варто того, щоб організувати цей саміт.

"Я погодився зустрітися. Звичайно, я погодився. Ви маєте йти на те, щоб зустрічатися. Якщо ви не погоджуєтесь на зустрічі, ви матимете ядерну війну", - пояснив свою позицію президент Трамп.

Читайте також: Трамп висловився за повне виведення контингенту США з Корейського півострова

Він також висловив переконання, що вірить у намір Кім Чен Ина покращити життя у КНДР. "Він хоче зробити країну чудовою. Він очолює країну. Він сильний лідер голова", - заявив глава Білого дому.

Президент США також зауважив, що йому подобається, як у Північній Кореї слухаються свого лідера. "Він (Кім Чен Ин – ред.) говорить, і його люди підводяться і зосереджують увагу. Я хочу, щоб мої люди робили так само", - сказав Трамп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-