Експерт про

Експерт про "тест" для західних лідерів: чи потискатимуть руку Путіна після убивства Бабченка

Укрінформ
Убивство критика російського режиму журналіста Аркадія Бабченка стане тестом для західних лідерів, чи потиснуть вони «криваву» руку убивці, відвідуючи у Росії Чемпіонат світу з футболу.

Таку думку у Facebook висловив дослідник радикальних рухів у Європі український експерт Антон Шеховцов.

«Можливо, це трохи віддалене порівняння, але убивство критичного до Кремля Аркадія Бабченка також може стати тестом для західних посадовців напередодні Кубку світу ФІФА з футболу. Чи вони поїдуть до Росії, щоб потиснути забруднену свіжою кров’ю руку убивці?» - заважив Шеховцов.

Він висловив переконання, що таким чином убивця журналіста хоче принизити західних лідерів, здобувши при цьому для себе перемогу.

Читайте також: Підло, у спину: соцмережі відреагували на вбивство Бабченка

Як повідомляв Укрінформ, повідомлення про те, що в Бабченка стріляли, надійшло до поліції о 20:15 у вівторок. Журналісту тричі вистрелили у спину в під'їзді будинку, коли він повертався з магазину. Бабченко помер у машині "швидкої".

Аркадій Бабченко - російський військовий журналіст, письменник. Останнім часом працював на телеканалі ATR. Поліція вже склала фоторобот ймовірного вбивці. Серед версій правоохоронці називають професійну діяльність та громадську позицію журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-