Німеччина сподівається запобігти торговельній війні зі США

Німеччина сподівається запобігти торговельній війні зі США

Укрінформ
Міністр економіки Німеччини Петер Альтмаєр має намір зустрітися з американським колегою до кінця тижня і сподівається, що вдасться переконати американську сторону не вводити митні обмеження на експорт сталі та алюмінію з ЄС в США.

Про це повідомляє телеканал NTV.

"Ми на початку вирішального тижня", - заявив Петер Альтмаєр перед початком зустрічі глав мінфінів ЄС у Брюсселі в понеділок. 

Він анонсував "інтенсивні переговори" з комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрем і міністром торгівлі США Вільбуром Россом, які, можливо, відбудуться на саміті Організації економічного співробітництва і розвитку в Парижі на початку червня.

За словами Альтмаєра, федеральний уряд використає найближчі дні, "щоб поговорити про таку угоду, яка відповідатиме інтересам усіх". "Це означає, що ми готові погодитися з американцями по пунктах, які необхідні у взаємних інтересах", - пояснив політик. 

Читайте також: США і Китай домовились припинити торговельну війну

Як раніше повідомлялося, президент США Дональд Трамп відклав запровадження ввізних мит на сталь та алюміній для Євросоюзу, Канади і Мексики до 1 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-