Близько сотні поліцейських звернулися по допомогу після атаки у Солсбері

Близько сотні поліцейських звернулися по допомогу після атаки у Солсбері

Укрінформ
Близько 100 поліцейських Вілтшира й персоналу поліції звернулися по психологічну допомогу після атаки нервово-паралітичною речовиною "Новічок" у Солсбері.

Про це повідомляє The Guardian із посиланням на керівника поліції у графстві Вілтшира Кіра Прітчарда.

"Близько 100 поліцейських Вілтшира  й персоналу поліції звернулися по психологічну допомогу після атаки нервовим агентом ("Новічок" - ред.) у Солсбері", - йдеться у повідомленні.

Серед тих, хто звернувся по допомогу, були поліцейські, які першочергово прибули до непритомного Сергія Скрипаля і його доньки Юлії, а також ті, хто був наближений до місць, де проходило слідство протягом перших днів або тижнів.

Зазначається, що правоохоронці скаржилися на дезорієнтованість і тривожність. Деякі люди були стурбовані ймовірними наслідками для здоров'я у довготривалій перспективі. 

Читайте також: Британські слідчі ще допитують Скрипаля - Sky News

Як повідомлялося, 4 березня у британському Солсбері із сильним отруєнням було госпіталізовано екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля і його доньку Юлію. За даними слідства, проти Скрипалів була використана нервово-паралітична речовина "Новічок" російського виробництва.

У відповідь на замах на Скрипаля британський уряд ініціював видворення російських дипломатів із країн НАТО, ЄС та їхніх партнерів. Солідарність із Великою Британією висловили 28 держав, які вислали майже 150 російських дипломатів. Крім того, анульовано акредитації семи російських представників при НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-