У Трампа розповіли, про що він хоче поговорити із Столтенбергом

У Трампа розповіли, про що він хоче поговорити із Столтенбергом

Укрінформ
Роль Північноатлантичного альянсу в боротьбі з глобальним тероризмом, а також "справедливий розподіл" фінансування НАТО країнами-членами стануть одними з основних тем зустрічі у Вашингтоні Дональда Трампа та Єнса Столтенберга.

Про це офіційно повідомив у п'ятницю Білий дім, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Дональд Трамп прийматиме генерального секретаря Організації Північноатлантичного договору (НАТО) Єнса Столтенберга в Білому домі 17 травня 2018 року", - уточнили в адміністрації американського президента.

Як зауважили в Білому домі, "лідери обговорять майбутній саміт НАТО в липні та оцінять прогрес у реалізації пріоритетів США в рамках Альянсу, зокрема необхідність справедливого розподілу фінансового тягаря, а також ролі НАТО в міжнародній боротьбі з тероризмом".

Читайте також: Столтенберг вкотре закликав Будапешт і Київ знайти спільну мову

При цьому в адміністрації Трампа підкреслили, що його зустріч зі Столтенбергом "підтверджує прихильність Сполучених Штатів Північноатлантичному Альянсу".

Як повідомляв Укрінформ, офіс НАТО у п'ятницю анонсував триденний візит Єнса Столтенберга до США в період 16-18 травня. При цьому повідомлялося, що лідери обговорять підготовку до саміту НАТО, який пройде 11-12 липня в Брюсселі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-