Москва

Москва "підгодовує" одного з кандидатів у мери Кишинева - екс-міністр РМ

Укрінформ
Колишній міністр оборони Молдови, голова Партії національної єдності Анатол Шалару вимагає виключити з виборчих списків кандидатів на пост мера Кишинева представника "Партії Шора" (за ім`ям керівника партії, бізнесмена Ілана Шора) Регіну Апостолову.

Шалару аргументує свою вимогу тим, що для проведення виборчої кампанії Апостолова отримує фінансову підтримку з Росії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Молдові.

"Хотів би звернути вашу увагу на втручання Росії у вибори у Молдові. Ми багато говорили про це, але сьогодні я наведу і докази", - зазначив Шалару.

За його словами, Апостолова на початку травня отримала на свій виборчий рахунок близько 10 тисяч євро. Кошти були перераховані компанією AirKlassika Group SRL. Згодом, як стверджує Шалару, ці кошти були перераховані різним телевізійним та радіокомпаніям у рахунок оплати передвиборної агітації.

Читайте також: Придністровське врегулювання: Кишинів назвав дату і місце переговорів "5+2"

Голова Партії національної єдності звертає особливу увагу на те, що 50% акцій цієї компанії належать Федеральному підприємству "Центр фінансового і правового забезпечення" при адміністрації президента Росії.

Центральна виборча комісія поки ніяк не відреагувала на вимогу Шалару.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-