Перед інавгурацією Путіна активісти в Росії скандують

Перед інавгурацією Путіна активісти в Росії скандують "Він нам не цар"

Фото
Укрінформ
У російських містах почалися протестні акції «Він нам не цар», організовані прихильниками опозиційного політика Олексія Навального.

Про це повідомляє Meduza з посиланням на суспільно-політичний YouTube-канал «Навальний Live», що веде трансляцію з акції.

"Згідно з трансляцією, узгоджені акції відбулися у Владивостоці та Хабаровську, а також у Комсомольську-на-Амурі. На момент публікації новини акції розпочалися у Південно-Сахалінську і Іркутську. О 9 ранку у Москві заплановано початок акцій у низці сибірських міст, в тому числі Новосибірську, Томську, Красноярську, Улан-Уде", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що в Красноярську перед акцією була затримана координатор штабу Навального Яна Герасимова, її звинувачують в організації неузгодженого заходу.

Читайте також: У Росії напередодні протестів 5 травня - масові арешти опозиціонерів

Акції «Він нам не цар» приурочені до інавгурації президента Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. У ряді міст, в тому числі Москві і Санкт-Петербурзі, вони не узгоджені місцевою владою. У деяких регіонах перед акціями почалися затримання активістів.

Фото: twitter.com/stepa8769

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-