Маккейн закликає США дати Путіну

Маккейн закликає США дати Путіну "кібервідповідь"

Укрінформ
Голова Комітету з питань Збройних сил Сенату США республіканець Джон Маккейн закликав серйозно розглянути можливість проведення кібератаки у відповідь на втручання Росії у вибори в країнах Заходу.

Про це йдеться у його книзі "Безтурботна хвиля", яка має вийти за кілька тижнів, повідомляє видання Defense News.

"Я вважаю, якщо Путіна не змусити пошкодувати про його рішення, він повертатиметься знову й знову на місце злочину", - цитує видання слова Маккейна.

Як зазначає сенатор, хоча санкції й торговельні обмеження проти Путіна і його друзів є стримувальними й спрямовані на те, щоб покарати його за напад на основи західної демократії, США "мають серйозно розглянути відповідь на ті види зброї, які він використовував".

У цьому зв'язку Маккейн нагадав, що Захід також має потужні кіберспроможності. "Вони мають бути використані, щоб викрити епічний масштаб корумпованості його режиму або завадити Путіну в інший спосіб", - зауважив сенатор.

Читайте також: У Трампа заявили, що Пхеньян сьогодні відпустить трьох американських в'язнів

Книга під назвою "Безтурботна хвиля" має вийти 22 травня. У ній ідеться, зокрема, про те, що Росія може мати компрометуючі матеріали, пов'язані з президентом США Дональдом Трампом. Крім того, Маккейн підтверджує, що ознайомився з досьє британського екс-розвідника Стіла про можливі зв'язки Трампа з Росією.

"Настав час для Америки продовжувати наступ у інформаційній війні з Росією", - заявив сенатор США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-