Трамп повернув адвокату $130 тисяч, заплачені порноакторці за “угоду про мовчання”

Трамп повернув адвокату $130 тисяч, заплачені порноакторці за “угоду про мовчання”

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп відшкодував своєму адвокату Майклу Коену $130 тисяч, які той заплатив порноакторці Стефані Кліффорд за нерозголошення інформації щодо сексуальних стосунків із Трампом.

Про це заявив колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані, який нещодавно приєднався до групи юристів Трампа, в інтерв'ю Fox News, повідомляє Reuters.

"Вони переказали їх (гроші - ред.) через юридичну фірму, і президент повернув їх", - сказав Джуліані.

Як відомо, Кліффорд і Коен підписали угоду про конфіденційність 28 жовтня 2016 року, через кілька днів після перемоги Трампа на президентських виборах в США. Пізніше Коен заплатив Кліффорд 130 тисяч доларів.

За словами Джуліані, Трамп не знав про подробиці домовленості: "Наскільки я знаю, він не знав про її специфіку. Але він знав про загальну домовленість про те, що Майкл буде дбати про такі речі".

Читайте також: Російська справа: Трамп змінює адвокатів перед розмовою зі спецпрокурором

Джуліані зазначив, що оплата не порушувала законів про фінансування президентської кампанії, оскільки гроші не були взяті з фондів кампанії Трампа.

Раніше на запитання журналістів, чи знав він про оплату Кліффорд, Трамп відповів: "Ні". На запитання про те, чому Коен заплатив порноакторці, президент сказав: "Вам доведеться запитати Майкла Коена. Майкл мій адвокат".

Коен перед цим говорив, що заплатив Кліффорд з власних коштів.

Як повідомляв Укрінформ, на початку року акторка фільмів для дорослих Стефані Кліффорд, відома під псевдонімом Стормі Деніелс, заявил, що мала інтимні стосунки з Трампом. Президент це категорично заперечує.

Акторка також заявила, що в 2011 році невідомий чоловік погрожував їй, вимагаючи не розголошувати історії з Трампом. Проте ця історія стала відомою американським медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-