Канадські ЗМІ критикують за недостатню увагу війні на Донбасі

Канадські ЗМІ критикують за недостатню увагу війні на Донбасі

Укрінформ
Канадські ЗМІ приділяють темі війни на сході України недостатньо уваги.

Про це в Оттаві заявив депутат від Консервативної партії Канади Джеймс Безан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Надто часто наші медіа не повідомляють про події на Донбасі. ЗМІ не розповідають про жертви, які приносять чоловіки та жінки в Україні з часу Революції гідності. Вони забули, що є держава, яка повністю ігнорує верховенство права й міжнародний порядок та намагається розширити свою зону впливу і підконтрольні території. Звичайно, цією країною є РФ», - сказав Безан.

Читайте також: Канадські депутати вимагають вибачень від Папи Римського

На його переконання, припинити кровопролиття в Україні спроможний лише особисто Володимир Путін. «Лише одна особа може припинити війну, і звати її - Володимир Путін. Якщо він нарешті скаже, що вже досить, - ми зможемо почати розбудовувати мир. Поки цього не трапилося, сини й доньки, чоловіки та жінки України платять неймовірну ціну, аби стримувати Росію, намагатися повернути територію українського народу й не дозволити Росії промарширувати рештою Європи», - наголосив депутат.

Нагадаємо: раніше Джеймс Безан закликав офіційну Оттаву видворити більше російських дипломатів, з огляду на намагання РФ втрутитися у демократичні процеси в Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-