Одного з розробників

Одного з розробників "Новічка" збила машина

Укрінформ
Один із розробників отруйної речовини "Новічок" Володимир Углєв, який дав кілька інтерв'ю у зв'язку з отруєнням у Солсбері екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, потрапив під машину в Анапі.

Про це він сам повідомив порталу The Bell.

"Інцидент стався у вівторок, 24 квітня, під Анапою. Углєв переходив дорогу на пішохідному переході поряд з будинком, де мешкає", - йдеться у повідомленні.

За словами Углєва, він помітив, машина, що їде, не зменшує хід, він побіг і був вже майже на тротуарі, коли автомобіль все ж "наздогнав" його. Щоб не опинитися під колесами, Углєв стрибнув на капот. Внаслідок головою розбив лобове скло автомобіля.

Наразі чоловік знаходиться у лікарні Анапи і очікує висновку лікарів. Стан його задовільний. У нього забій голови і гематоми на правій руці та правій нозі.

Як відзначається, Углєва збив 70-річний житель того ж селища, з місця випадку він не втікав. Після наїзду водій запропонував Углєву гроші, пояснюючи, що "замислився" за кермом.

На думку Углєва, наїзд не був спланованим.

Читайте також: ЗМІ розповіли, навіщо західні країни досліджували "Новічок"

Як повідомлялося, 4 березня у британському Солсбері з сильним отруєнням був госпіталізований екс-офіцер ГРУ Сергій Скрипаль та його донька. Через деякий час було госпіталізовано кілька співробітників екстрених служб, що працювали на місці події. За даними слідства, проти Скрипалів було використано нервово-паралітичну речовину "Новічок" російського виробництва.

У відповідь на замах на Скрипаля британський уряд ініціював випровадження російських дипломатів з країн НАТО, ЄС та їхніх партнерів. Солідарність з Великою Британією висловили 28 держав, які вислали майже 150 російських дипломатів. Крім того, анульовано акредитації семи російських представників при НАТО.

Росія свою причетність до отруєння Скрипалів заперечує.

Фото з сайту echo.msk.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-