Путін підтримує всіх екстремістів і сепаратистів у ЄС – польський маршалок

Путін підтримує всіх екстремістів і сепаратистів у ЄС – польський маршалок

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін підтримує усіх екстремістів і сепаратистів в ЄС як з лівого, так і правого боку, і все це він робить для того, щоб вони ділили і послаблювали Європу.

Про це заявив маршалок Сенату Польщі Станіслав Карчевський у вівторок в Талліні під час дискусії у ході дводенної конференції голів парламентів країн ЄС, повідомляє РАР.

"Путін є лівим для лівих, консерватором для консерваторів, опорою для усіх екстремістів і сепаратистів, аби вони лише сильніше ділили ЄС і сварили одні народи з іншими”, - заявив Карчевський.

Він нагадав, що в березні 2014 року, коли Рада федерації Росії давала дозвіл Путіну вводити війська в Україну, один з російських депутатів оцінив реакцію Заходу на це: "покричать, покричать і забудуть".

"ЄC не може дозволити собі підтвердження цього діагнозу і цього прогнозу", - наголосив маршалок Сенату Польщі

На його переконання, якщо така позиція зберігатиметься у вищих ешелонах російської влади, то наслідком цього будуть подальші акти агресії.

Читайте також: З приходом Путіна Росія взялася за створення "неоімперії" - дипломат

Карчевський зазначив, що завданням ЄС є координація зусиль щодо відбиття пропагандистської агресії РФ на країни Європи. Він зауважив, що Кремль підживлює історичні суперечки на національному грунті між країнами Європи.

Маршалок Сенату РП зазначив, що основою спільного захисту від дій Росії є НАТО і міцні трансатлантичні зв'язки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-