У Єревані затримали координатора мітингу

У Єревані затримали координатора мітингу

Укрінформ
У столиці Вірменії Єревані затримали одного з координаторів протестів проти призначення Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра республіки.

Про це Радіо Азатутюн повідомив адвокат Григоряна Аветик Ішханян.

"Одного з координаторів ініціативи "Відмовся від Сержа" Армена Григоряна затримано за підозрою в організації і проведенні незаконних зборів і участі в масових заворушеннях", - йдеться в повідомленні.

Подробиці затримання не уточнюються.

Як повідомлялося раніше, кількість затриманих під час протестів в столиці Вірменії Єревані в суботу, 21 квітня, перевищила сотню осіб. 

Хода в різних частинах Єревану триває з ранку. Періодично демонстранти перекривають вулиці, зараз вони знаходяться на повністю блокованому проспекті Маштоца - центральній артерії Єревану. Хода супроводжується какофонією зі свисту і автомобільних сигналів.

Як відомо, протести в Єревані тривають з 13 квітня. Прибічники лідера акцій громадянської непокори, опозиційного депутата Ніколи Пашиняна виступають проти обрання прем'єр-міністром Сержа Саргсяна, який до цього два терміни займав пост президента. 

Читайте також: Протести у Вірменії: поліція б'є вікна авто активістів

18 квітня в столиці Вірменії пройшла масова акція протесту, в якій взяли участь близько 15 тисяч осіб. Демонстрації також відбулися в Гюмрі та ряді інших міст країни. 

В суботу, 21 квітня, прем'єр-міністр Вірменії закликав опозицію до переговорів. 

Фото: Радіо Азатутюн

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-