Прем'єр Вірменії сподівається, що до силового сценарію не дійде

Прем'єр Вірменії сподівається, що до силового сценарію не дійде

Укрінформ
Прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян не бачить логіки у діях учасників мітингу в Єревані.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Шант", повідомляє PanARMENIAN.

"У чому логіка? Припустимо, процес не відбувся, вони (учасники протестів - ред.) не завадили, припустимо, перешкодили ще раз, і цей процес знову не відбувся, що буде потім? Вони що, стануть законною, легітимною владою? Коли в діях людей немає логіки, дуже складно зрозуміти, як розвиватимуться події. На жаль, ми вже одного разу пройшли цією дорогою", - сказав він.

За словами Саргсяна, влада сподівається на розсудливість мітингувальників і сподівається на те, що вони не перейдуть межі дозволеного і не змусять представників правоохоронних органів застосувати силу.

За даними "Кавказ Online", вірменські сили правопорядку на даний час у різних районах Єревана проводять затримання учасників протестних акцій.

Читайте також: Демонстранти блокують рух транспорту на вулицях Єревана

Як повідомлялося раніше, в Єревані вже кілька днів тисячі людей протестують проти призначення прем'єр-міністром Сержа Саргсяна, який був президентом Вірменії 10 років.

Перед закінченням повноважень Саргсяна конституція Вірменії була змінена, країна стала парламентською республікою, реальна влада перейшла в руки глави уряду.

Учасники протестів звинувачують Саргсяна в захопленні влади в країні. Напередодні лідер протестуючих, опозиційний депутат Нікол Пашинян оголосив про "революційну ситуацію" у Вірменії і початок "народної ненасильницької оксамитової революції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-