Демонстранти блокують рух транспорту на вулицях Єревана

Демонстранти блокують рух транспорту на вулицях Єревана

Оновлено
Укрінформ
Прихильники опозиції знову стали блокувати рух автотранспорту на вулицях Єревана, протестуючи проти призначення екс-президента Вірменії Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра.

Про це інформує DW.

"Прихильники опозиції в п'ятницю, 20 квітня, знову вийшли на акції протесту в столиці Вірменії Єревані, відгукнувшись на заклик лідера опозиційної парламентської фракції "Елк" Нікола Пашиняна. Мітингувальники стали блокувати рух автотранспорту на вулицях Єревана", - йдеться у публікації з посиланням на "Інтерфакс".

У такий спосіб учасники акції висловлюють протест проти призначення екс-президента Вірменії Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра країни.

Сам Пашинян закликав своїх прихильників блокувати всі вулиці, використовуючи вантажівки, екскаватори, трактори. "Необхідно повністю паралізувати рух, щоб Серж Саргсян зрозумів, що настав час його відходу", - зазначив Пашинян на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте також: "Оксамитова" революція у Вірменії: кількість арештів зростає

За даними поліції, в центрі Єревана 20 квітня правоохоронці затримали близько 40 учасників акції.

Протести проти призначення Саргсяна на пост прем'єра тривають у Єревані з 16 квітня. Під час однієї з акцій демонстранти блокували центр вірменської столиці, згодом виникли сутички між співробітниками поліції та маніфестантами, під час яких постраждали десятки людей.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-