Трамп поки не схвалив додаткових санкцій проти РФ - Bloomberg

Трамп поки не схвалив додаткових санкцій проти РФ - Bloomberg

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп не розглядає можливості запровадження нових санкцій проти Росії в ближчій перспективі, однак не виключає їх затвердження в майбутньому.

Про це повідомило в середу американське інформагентство Bloomberg із посиланням одразу на два джерела, ознайомлених із ситуацією.

"Президент Дональд Трамп не схвалив жодної додаткової каральної дії проти Росії, а його помічники поки нічого офіційно не рекомендували", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Більшість американців підтримує посилення санкцій проти РФ

Водночас, за словами джерел, глава Білого дому готовий запровадити нові обмеження в майбутньому, втім не на нинішньому етапі.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі заявила про готовність американського мінфіну оголосити нові санкції проти Росії вже в понеділок. Економічний радник президента Трампа Ларі Кудлоу після цього заявив, що Гейлі щось сплутала, втім вимушений був перепросити після того як вона виступила в телеефірі з фразою: "З усією повагою, але я нічого не плутала".

Читайте також: Держдеп підтвердив підготовку нових санкцій проти Росії

Тим не менше, за інформацією джерел, твердження Гейлі про неминучі санкції пролунали до того, як президент Трамп мав прийняти рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-