FIFA почала розслідування через расистські вигуки на матчі в Росії

FIFA почала розслідування через расистські вигуки на матчі в Росії

Укрінформ
Міжнародна федерація футболу (FIFA) підтвердила початок дисциплінарного розгляду щодо Російського футбольного союзу (РФС) через расистські вигуки уболівальників на матчі Росія - Франція 27 березня у Санкт-Петербурзі.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на офіційного представника ФІФА.

"Ми можемо підтвердити, що відкрили дисциплінарне провадження проти Російського футбольного союзу за цей інцидент (расистські вигуки на грі 27 березня - ред.)", - сказав чиновник.

Російські вболівальники допустили расистські вигуки на матчі Росія-Франція в Петербурзі 27 березня щодо французьких гравців Дембеле і Поля Погба.

Раніше про те, що ФІФА почала розслідування расистських вигуків під час матчу Росія - Франція, заявив офіцер РФС по боротьбі з дискримінацією Олексій Смертін. За його словами, РФС проводить внутрішнє розслідування у зв'язку з інцидентом.

Читайте також: ФІФА може скасувати оренду футболістів

Він також повідомив, у МВС було зроблено запит з проханням про ідентифікацію вболівальників, які допустили расистські вигуки. "Якщо вину цих людей буде доведено, то з великою часткою ймовірності вони не будуть допущені як на матчі чемпіонату світу, так і на ігри чемпіонату Росії. Сподіваємося на конструктивну співпрацю всіх зацікавлених сторін в розгляді по даному питанню", - заявив Смертін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-